O nás

O nás

Dveře – Schody – Dvořáček

Truhlářství Dvořáček tvoří volné sdružení živnostníků, rodinný podnik byl založen roce 1992. Rodinné truhlářství najdete v Petrovicích v okresu Blansko v bývalé pile – naše rodina se práci se dřevem věnuje už po několik generací.

Vyrábíme na zakázku dřevěné dveře do interiéru, zárubně interiérových dveří, dřevěná schodiště a dřevěné obklady betonových schodů. Pro výrobu dveří, zárubní a schodišť včetně všech potřebných doplňků používáme masivní dřevo – smrk, borovici, buk, dub, jasan a olši. Na speciální přání zákazníka jsme schopni zajistit i dřeva jiná.

Dveře

Zakázková výroba dveří na míru

Interiérové dveře vyrábíme klasické otočné i dveře posuvné. Dřevěné dveře do interiéru vyrábíme v několika povrchových úpravách: foliované dveře, dýhované dveře a dveře dýhovaný masiv.

Zárubně

Dveřní zárubně dodáváme na přání zákazníka obkladové nebo rámové. Provádíme obkládání železných dveřních zárubní! Praktické pro rekonstrukce starších domů a bytů – odpadají bourací práce. Staré kovové rámy obložíme novými dřevěnými zárubněmi a dodáme dveře na míru. Montáž nových zárubní provádíme téměř bez omezení chodu domácnosti, výměna dveří proběhne snadno a bez stavebního nepořádku!

Dřevěné schody a schodiště

Dveře a schody

Na zakázku vyrábíme dřevěné schody a dřevěná samonosná schodiště včetně schodišťových podest a dřevěných galerií. Provádíme dřevěné obklady betonových schodů. Dodáváme veškeré dřevěné i kovové doplňky pro schody a schodiště – příčle, sloupky, madla, zábradlí a další.

Naše výrobky vám dodáme až domů, provádíme montáže, zajišťujeme záruční i pozáruční servis. Navazujeme na rodinnou řemeslnou tradici, založenou na kvalitní výrobě a na osobním přístupu ke každé zakázce. Naším cílem je vaše spokojenost a výrobky, které vám vydrží dlouhá léta!

Dveře a schody dodáváme v širokém okolí – oblasti Blansko, Boskovice, Brno, celý Jihomoravský kraj, ale i v rámci celé ČR.

Truhlářství Dvořáček

Jiří Dvořáček Petrovice 168 679 02 Rájec-Jestřebí

okres Blansko

Mobil 730 902 579

E-mail info@dvoors.cz

Copyright © 2004 - 2024 Libor Dvořáček; WebDesign © 2008 - 2024 Martin Argaláš