Dveře

AKCE: Magnetický zámek od firmy M a T v hodnotě 390,- Kč v ceně dveří.

Dveře interiérové otočné - Interiérové dveře poskytují soukromí všem obyvatelům domu či bytu, stylově dotváří vzhled kanceláří a úřadů. Otočné dveře dvoukřídlé, nebo rozšířené o světlíky jsou vhodné i pro větší stavební otvory a prosklená zádveří.

Dveře interiérové otočné

Interiérové dveře poskytují soukromí všem obyvatelům domu či bytu, stylově dotváří vzhled kanceláří a úřadů. Otočné dveře dvoukřídlé, nebo rozšířené o světlíky jsou vhodné i pro větší stavební otvory a prosklená zádveří.

Posuvné dveře do interiéru - Posuvné dveře šetří Váš prostor. Jsou vhodné všude tam, kde nelze použít klasické otočné dveře. Dvojdílné či trojdílné posuvné dveře také využijete pro efektní členění prostoru. Místnost bude tak velká, jak právě potřebujete.

Posuvné dveře do interiéru

Posuvné dveře šetří Váš prostor. Jsou vhodné všude tam, kde nelze použít klasické otočné dveře. Dvojdílné či trojdílné posuvné dveře také využijete pro efektní členění prostoru. Místnost bude tak velká, jak právě potřebujete.

Další varianty interiérových dveří - Vycházíme Vám vstříc v řešení Vašeho interiéru. Nabízíme Vám různé varianty interiérových dveří i nestandardní tvary zárubní.

Další varianty interiérových dveří

Vycházíme Vám vstříc v řešení Vašeho interiéru. Nabízíme Vám různé varianty interiérových dveří i nestandardní tvary zárubní.

Zárubně - Dřevěné rámové i obložkové dveřní zárubně dotváří celkový vzhled dřevěných interiérových dveří a dávají vyniknout jejich designu.

Zárubně

Dřevěné rámové i obložkové dveřní zárubně dotváří celkový vzhled dřevěných interiérových dveří a dávají vyniknout jejich designu.

Kování - Kvalitní dveřní kování podtrhne styl vašeho bydlení. Geometrický tvar, moderní nebo rustikální – ozdobte své interiérové dveře takovou klikou, která se vám líbí.

Kování

Kvalitní dveřní kování podtrhne styl vašeho bydlení. Geometrický tvar, moderní nebo rustikální – ozdobte své interiérové dveře takovou klikou, která se vám líbí.

Zasklení dveří - Skleněná výplň dotváří celkový vzhled dveří. Čiré zasklení pro maximum světla, mléčné sklo pro pocit soukromí, geometrické tvary v moderním designu nebo ornamentální sklo pro originální vzhled? Vyberte si!

Zasklení dveří

Skleněná výplň dotváří celkový vzhled dveří. Čiré zasklení pro maximum světla, mléčné sklo pro pocit soukromí, geometrické tvary v moderním designu nebo ornamentální sklo pro originální vzhled? Vyberte si!

Truhlářství Dvořáček

Jiří Dvořáček Petrovice 168 679 02 Rájec-Jestřebí

okres Blansko

Mobil 730 902 579

E-mail info@dvoors.cz

Copyright © 2004 - 2024 Libor Dvořáček; WebDesign © 2008 - 2024 Martin Argaláš