Schody

Dřevěná schodiště a dřevěné obklady schodů vnáší do interiéru hřejivou a útulnou atmosféru. Dřevo je jako přírodní materiál přirozeně krásné a oživí prostor vašeho bytu nebo domu. Dřevěné schody jsou ideálním funkčním řešením víceúrovňového bydlení.

Dub
Buk
Dub cink
Buk cink

Všechna schodiště a obklady schodů vyrábíme z masívu dub nebo buk.

Pro výrobu schodiště si můžete vybrat masivní prkna s fixní délkou, nebo provedení cink – spárovka tloušťky 4 cm.

Schodiště je buď ošetřeno bezbarvým lakem a zachovává si přírodní vzhled masivního dřeva, nebo dřevo namoříme na barevný odstín podle vašeho výběru.


Samonosná schodiště - Schodiště je dominantním prvkem každého prostoru. Dřevěná samonosná schodiště se přizpůsobí vašim prostorovým možnostem a ozdobí váš interiér přirozenou krásou masivního dřeva.

Samonosná schodiště

Schodiště je dominantním prvkem každého prostoru. Dřevěná samonosná schodiště se přizpůsobí vašim prostorovým možnostem a ozdobí váš interiér přirozenou krásou masivního dřeva.

Obklady betonových schodů - Schody obložené masivním dřevem jsou dobře pochozí a měkké na došlap. Obklady betonových schodů dřevem vnáší do prostoru hřejivý pocit přirodního materiálu, který je esteticky hodnotný, zdravotně nezávadný a snadno se udržuje.

Obklady betonových schodů

Schody obložené masivním dřevem jsou dobře pochozí a měkké na došlap. Obklady betonových schodů dřevem vnáší do prostoru hřejivý pocit přirodního materiálu, který je esteticky hodnotný, zdravotně nezávadný a snadno se udržuje.

Šprušlonosné schody - Dřevěné schodiště, jakoby zavěšené v prostoru, zabírá minimum prostoru a působí velmi odlehčeným dojmem.

Šprušlonosné schody

Dřevěné schodiště, jakoby zavěšené v prostoru, zabírá minimum prostoru a působí velmi odlehčeným dojmem.

Truhlářství Dvořáček

Jiří Dvořáček Petrovice 168 679 02 Rájec-Jestřebí

okres Blansko

Mobil 730 902 579

E-mail info@dvoors.cz

Copyright © 2004 - 2024 Libor Dvořáček; WebDesign © 2008 - 2024 Martin Argaláš